امروزه بر خلاف گذشته نیاز به وجود سوله مدرن در مشاغل مختلف احساس میشود. در گذشته بخش های مختلف تولید و کارخانه های صنعتی ایجاد فضای مناسب چندان کار پیچیده ای نبود. ساخت کارخانه در دهه های گذشته ایران، به ساخت سوله در یک زمین بزرگ و ایجاد یک چهار دیواری با دیوار های بلند آجری خلاصه می شد. که تجهیزات خط تولید و مونتاژ را شامل می شدند. اما همگام با پیشرفت تکنولوژی مشاغل تولیدی و صنعتی نیز دستخوش تغییراتی ده و نمی توان مثل گذشته بود.

اولین چیزی که امروزه یک سوله صنعتی یا کارگاه تولیدی به آن احتیاج دارد، سوله مدرن می باشد؛ فضایی که دسترسی به بهترین چیدمان ممکن را توسط تجهیزات و ماشین آلات، در کنار نیروی انسانی متخصص، میسر می سازد. بدیهی است به این منظور می بایست محاسبات متراژ سوله را با دقت مضاعفی به انجام رساند تا جای مانور به قدر کافی وجود داشته.

کدام بخش ها بیشتر به ساخت سوله مدرن نیاز دارند

می توان گفت به طور تقریبی تمام بخش های صنعتی نیاز به سوله مدرن و امکانات آن دارند. می توان هر اشتغالی را به فضای مجهز تر و بهینه انتقال داد و در حین بالا بردن کمیت خروجی محصول مورد نظر و بالا رفتن رادمان می شود. این اصل از لحاظ تجربی اثبات شده است که تمامی مشاغل می توانند با مدرن سازی محیط کار خود زمینه رشد بیشتر را فراهم سازند. اما باز هم گروهی از کسب و کار ها بیشتر به سوله مدرن نیاز دارند، و از این فضا سازی بهره می برند. در ادامه تعدادی از این مشاغل را نام می بریم:

  • صنایع سنگین

از مهم ترین واحد هایی که به سوله مدرن نیاز دارند، صنایع سنگین هستند. واحد های بزرگی همچون هواپیما سازی، کشتی سازی، ساخت واگن، صنایع آلومینیوم، مس و فولاد، کارخانه های ذوب فلزات، تولید کننده های آلیاژ هایی مانند اسلب، شمش و بیلت، ماشین سازی و … را صنایع سنگین می گوییم. به علت اهمیت بالایی که صنایع دارند و ضروری بودن کنترل واحد تولید به صورت دقیق نیازمند ساخت سوله مدرن هستند.

  • کارخانه های تولیدی

این دسته کارخانجاتی می باشند که به گونه ای با تولید محصولات در ارتباط اند، حال می توانند اقلام آماده تحویل را برای استفاده سایر تولید کنندگان و یا محصول نهایی برای مشتری را تولید کنند. سوله صنایع غذایی می تواند مثال خوبی از این گروه های تولیدی می باشد.

نصب تجهیزات و ماشین آلات مختلف، کارگذاری تعدادی نقاله های خودکار در طول مسیرهای چندگانه، کار گذاشتن سنسورهای مسیریاب و کنترل کننده، سیستم های هوشمند بسته بندی، ابزارهای بازرسی کیفی و کمی، نقل و انتقالات داخلی هوشمند توسط سیستم های AGV یا هدایت شونده خودکار و بسیاری المان دیگر تخصصی، تنها قسمتی از امکانات و خدماتی هستند، که سوله مدرن  در اختیار کارخانه های تولیدی قرار می دهد.

 

سوله مدرن - ایران سوله

  • مجتمع ها و سایت های زیر ساختی

سومین دسته پالایشگاه های نفت و گاز، نیروگاه های اتمی، مجتمع های پتروشیمی و مواردی نظیر آن هستند، که به شدت به مزایای سوله مدرن نیازمند هستند. نظارت بر کار و کنترل کیفیت فرآورده ها در این واحدها، به هیچ وجه به شکل سنتی یا دستی ممکن نمی باشد؛ به همین علت نیاز به استفاده از میکرو سوئیچ های چندگانه و سنسورهای کنترلی اهرم های نظارتی دقیقی هستند تا بتوان با تکیه بر آن ها به بهترین شکل ممکن فرآیند را مدیریت کرد.

  • سایر کارخانجات، کارگاه ها و گروه های تولیدی

درست است که مشاغلی که در قبل نام برده شد از مهم ترین کسب و کار هایی هستند که به سوله مدرن نیاز دارند، اما بدین معنی نمی باشد که دیگر مشاغل به این نوع سوله احتیاجی ندارند و یا به کار آن ها نمی آید. مدرن سازی فضای کار، بهینه کردن فرآیند کسب و کار، ارتباطات بهتر ایستگاه های کاری، داشتن نظارت دقیق تر بر وارد و خارج شدن مواد، و بسیاری کاربرد های ارزشمند دیگر از جمله مواردی هستند که سوله مدرن برای شما و کسب و کارتان به همراه دارد. حتی اگر کسب و کار خیلی بزرگی نداشته باشید.

بررسی سوله ای به نام مدرن

سوله مدرن این توانایی را دارد تا از سه بعد «ایمنی» ، «رفاهی» و «فنی» به واحد های تولیدی و صنعتی کمک کند، تا روند کار آسان تر شود. اولین دسته را بعد فنی قرار می دهیم که اشاره به مقولاتی که تسهیلاتی در خصوص شیوه نامه های کاری و روش انجام عملیات دارند. به طور مثال به کار گیری سیستم sorting  لیزری جهت جدا سازی محصولات سالم از محصولاتی که دارای ایرادات ظاهری هستند، این جریان در سوله مدرن سبب ارتقاء فنی می شود.

 

سوله مدرن - ایران سوله

دسته دوم مربرط به ایمن سازی فضای کار می شود، وجود سیستم های اتوماتیک تشخیص دود، سیستم اطفاء حریق هوشمند، برق اضطراری و … در این دسته قرار داند. که در سوله سازی نیز بسیار حائز اهمیت می باشد. حتی می توان سیستم های هوشمند ضد سرقت را نیز از ویژگی های سوله مدرن  دانست.

حال در مورد دسته سوم که به ایجاد آسایش و رفاه در محیط کار اختصاص دارد می پردازیم. که عمدتاً نیز مرتبط با امور مدیریتی می باشد، و اداره امور کاری را تسهیل می کند. امکان مشاهده فرآیند تولید به صورت ویژوال در همان لحظه، کنترل داشتن بر خط تولید آن هم از اتاق مدیریت، سرکشی و مشاهده تمامی قسمت های کارخانه توسط سیستم و از همان اتاق مدیریت، همچنین با استفاده از اینترنت می توان خط تولید را متوقف یا راه اندازی، و به طور کلی تمامی دستگا ها را از راه دور روشن یا خاموش کرد.

تماس مستقیم