گروه های بسیاری در زمینه ساخت و نصب سوله فعال و مدعی بهترین بودن هستند. لذا چیزی که واضح است و خروجی عملیات و پروژه ها مشخص می کند، کیفیت و قدرت در صنعت را نمیتوان با شعار دادن و صرفاً تبلیغات به دست آورد. سوله سازان با اعتبار و تجربه اسراری دارند که فقط خودشان می دانند. در اینجا رموز موفقیت آنها را که سبب پیشرفت و تعالی یک گروه سوله سازی می باشد، به شما میگوییم. یقیناً یادگیری این نکات و استفاده دائم آنها در پروژه، سبب ایجاد تمایز بین یک شرکت با رقبایش می شود.
- ابعاد استانداردِ فولاد و استفاده از آن: درست انتخاب کردن ابعاد جهت اجزای سوله تیر ورقی یک نکته مهم است که فقط سوله سازان حرفه ای به آن واقف هستند. سفارش دادن اندازه های بهینه که اختلاف بسیار کمی را با ابعاد نهایی دارا می باشند، به شدت باعث کم شدن ضایعات تولید می شوند و این یک راهکار برای مدیریت هزینه حساب می شود.
- عرضه فولاد در بازار و شرایط آن: آن تعداد از سوله سازان که در کار تولید سوله موفقیت های چشمگیری دارند، توجه خاص و مستمری نسبت به بازار فولاد دارند. قیمت های پایین خرید روی پایین آمدن هزینه های تولید نیز موثر است که به نفع مشتری و تولید کننده می باشد. اما گاهی برخی جریانات مانند کمیاب شدن قطعات فولاد در بازار ایران و یا افزایش ناگهانی قیمت اتفاق می افتد. جایگزین کردن قطعات، چرخش در زمان مناسب و استفاده از مواد بهینه، فقط در دستور کار مدیران کار کشته واحدهای سوله سازی قرار دارد.
- پیاده سازی روش مدیریت بهینه بر هزینه تولید: عده ای از سازندگان هستند که تصور می کنند میزان استحکام سازه با مقدار تُناژ فولاد استفاده شده در استراکچر فلزی در ارتباط است، که این کاملا اشتباه می باشد. روش درست بر استفاده اصولی، صحیح و به اندازه فولاد در تولید تمامی اجزای سوله تاکید دارد. این شیوه ها از یک مدیر واحد ساخت سوله شروع و بین همه ی افراد فعال در داخل مجموعه رایج می گردد، تا اینکه یک فرهنگ سازمانی می شود. باید گفت که این جریان، علاوه بر کاهش هزینه های سازنده، برای کارفرما نیز مقرون به صرفه است.
- استفاده نکردن از فولاد مستعمل: پایین آوردن هزینه ها نیز قانون و قواعدی دارد؛ و سوله سازان متعهد هرگز برای پایین آوردن و کاهش هزینه های تولید دست به هر اقدامی نمی زنند. اما با کمال تاسف شاهد این اتفاق هستیم که برخی سازندگان اقدام به تهیه لوله های مستعمل شده صنایع بزرگ مانند پتروشیمی کرده تا آنها را به ورق تبدیل کرده، دوباره از آنها در ساخت و تولید قطعات سوله استفاده کنند. این ورقه ها بسیار بی کیفیت و غیر قابل اطمینان هستند. سوله سازان متعهد و حرفه ای تنها از فولاد با کیفیت و نو استفاده کرده و همچنین از تولید کنندگان خام دارای استاندارد فولاد خود را تهیه می کنند.