این یک حقیقت مسلم است که نقش سازنده سوله در پیشبرد اهداف صنعتی کشور را نمی توان نادیده گرفت. ایران اسلامی در سال های اخیر، مسیر رشد و توسعه را در حوزه صنعت و تولید در پیش گرفته است و در مجموع، تغییرات مثبت محسوسی نیز حاصل شده است. سیاست گذاری کلی کشور در مسیر رشد و توسعه صنایع و چرخه تولید، مسیری صحیح و حمایتگرانه بوده و در این بین، توجه خوبی نسبت به سازنده سوله به عنوان یکی از ارکان کلیدی پیمایش این مسیر خطیر، صورت پذیرفته است. مجموعه بزرگ ایران سوله، در قامت یک سازنده سوله با سابقه و قدیمی، پیشینه مشخص و سوابق درخشانی در سوله سازی داشته و برای بسیاری از کارآفرینان بزرگ و برندهای نام آشنای کشور، اقدام به ساخت سالن در سراسر کشور نموده است.
جهت مشاهده نمونه سوله های اجرا شده در شهر های مختلف توسط این شرکت، با ما تماس بگیرید.
آنچه باید از سازنده سوله بخواهید!
سازندگان مجرب استراکچر فلزی به خوبی واقف هستند که چه وظایفی در قبال مشتری دارند و چه سطوحی از خدمات را در مراحل مختلف پیشرفت پروژه، می بایست ارائه نمایند. با وجود این، خود مشتری نیز به عنوان متقاضی خرید سوله می بایست از حقوق خود آگاه بوده و پیگیر دریافت تمام و کمال آنها باشد. بخشی از مهم ترین این تعهدات که سازنده سوله در برابر کارفرما دارد، در ادامه خواهید دید.
– سازنده سوله، مسئول ارزیابی میدانی است!
بازدید از زمین محل اجرا، امری مهم در کلیه پروژه های عمرانی به حساب می آید که ساخت سوله نیز از آن مستثنی نیست. سازنده سوله معمولاً یک و گاه حتی چند بازدید متناوب از زمین پروژه به عمل می آورد تا قبل از اقدام به هر کاری، کلیه جوانب امر را از نزدیک و با دقت مورد بررسی قرار دهد. آنالیز جنس خاک، تحلیل مقاومت استاتیکی زمین، محاسبه شیب زمین و جهت تابش خورشید، موارد مهمی هستند که معمولاً از سوی سازنده سوله انجام می شود. به دنبال این اقدامات مهم است که فونداسیون سوله به درستی اجرا سوله صنعتی شده و برای تحمل وزن سازه آماده خواهد شد.
کارشناسان ما با اولین تماس شما، آماده بازدید از محل و ارزیابی میدانی از زمین اجرای سوله هستند.
– سازنده سوله، مشتری را درک می کند!
هر کارفرمایی با محدودیت های خاص خود روبروست و تعداد این محدودیت ها نیز کم نیست. در صدر تمام دغدغه های کارفرما، دشواری های تخصیص منابع مالی و محدودیت زمانی را می بایست مورد توجه قرار داد. حال به این موارد، پیگیری های اداری مربوط به اخذ مجوزها و تأییدیه ها را نیز اضافه کنید. سازنده سوله به تمام این مسائل آگاه است و محدودیت های کارفرمای پروژه را درک می کند؛ لذا ضمن تلاش برای پیشبرد هر چه بهتر و سریع تر مراحل مختلف پروژه، از اعمال فشار بی جهت بر مشتری پرهیز خواهد نمود تا صفر تا صد پروژه به بهترین وجه ممکن پیش رود.
پس از آنکه مشخصات اولیه زمین و ابعاد سوله مورد نظر مطرح می شود، معمولاً یکی دو طرح پیشنهادی از سوی شرکت سوله سازی تهیه شده و به عنوان گزینه های پیشنهادی به مشتری ارائه می گردد. توصیه می شود به دور از تعصب و پیش داوری، پیشنهادات سازنده سوله را که بر آمده از سالها تجربه کاری و پیشینه عملیاتی است مورد بررسی قرار دهید و به دیده اعتماد و حُسن نیت به این طرح ها بنگرید.
– به پیشنهادات سازنده سوله توجه کنید!
آنچه باید در اختیار سوله سازگذاشت!
تا اینجا عنوان کردیم که سازنده سوله چه تعهدات و مسئولیت هایی در برابر مشتری دارد و می کوشد تا به آنها عمل نماید. حال قصد داریم در خصوص ملزومات و شرایطی صحبت کنیم که کارفرمای پروژه می بایست برای سوله ساز فراهم نماید تا شرکت مذکور بتواند نقش خود را هر چه بهتر و کامل تر به انجام برساند. برخی از مهم ترین موارد این فهرست را در ادامه مشاهده خواهید دید:
– مالک پروژه می بایست زمین محل اجرا را آماده نموده و اقدامات اولیه جهت اجرای فونداسیون را به انجام برساند.
– جهت اخذ مجوزهای لازم جهت آغاز به ساخت سوله و تأییدیه های مقتضی برای تک تک مراحل کار، می بایست به موقع اقدام شود.
– مشتری می بایست نسبت به انجام تعهدات مالی خود در زمان بندی مشخص وفادار بوده و بودجه لازم را در زمان مناسب به پروژه تزریق نماید.
– رعایت کلیه توافقات دو طرفه فیمابین مالک و پیمانکار، باعث تسریع در پیشروی اجرای سوله خواهد شد.
– در عین حال که کارفرما نظرات خود را اعمال می کند، اختیار عمل در خصوص ابعاد فنی و فوق تخصصی کار را بهتر است به سازنده سوله تفویض نماید و در این مورد، سوله ساز را تحت فشار قرار ندهد.